fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

terran

Până acum compania maghiară Terran a investit câteva milioane de euro într-o fabrică de ţi­gle din beton în Câmpia Turzii. Toată producţia de la Câmpia Turzii ajunge pe piaţa din România.

Recent Terran a mai investit 500.000 euro  în utilaje şi spaţii de depozitare în fabrica sa de la Câmpia Turzii. Compania şi-a menţinut anul trecut afacerile la nivelul din 2019, adică 4,6 milioane euro, profitul înregistrând însă o creştere.

Potrivit Ziarul Financiar, în 2018, Terran a intrat şi pe segmentul de producţie în România, cu fabrica inaugurată în judeţul Cluj.

Compania şi-a menţinut anul trecut afacerile la nivelul din 2019, adică 4,6 milioane de euro, profitul înregistrând însă o creştere, deoarece Terran s-a concentrat pe reducerea cheltuielilor şi optimizarea costurilor. Terran are 30 de angajaţi şi vrea să mai angajeze în 2021 oameni pentru producţie şi logistică.

În 2018, grupul a investit 5 milioane de euro într-o fabrică de ţigle din beton la Câmpia Turzii, notează ZF.

Cu o suprafaţă de aproximativ 2.500 metri pătraţi şi o platformă de depozitare de 1.5 hectare, fabrica are o capacitate de producţie de 70 ţigle/minut, cu o capacitate anuală de 10 milioane de bucăţi.

Unitatea de producţie are un proces tehnologic închis, prin care materiile prime ecologice sunt revalorificate în urma unui proces de reciclare.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate