marian morar
m install
nello construct

Compania Terran investește o jumătate de million de euro în unitatea de producție de la Câmpia Turzii

zamblau eugen

Până acum compania maghiară Terran a investit câteva milioane de euro într-o fabrică de ţi­gle din beton în Câmpia Turzii. Toată producţia de la Câmpia Turzii ajunge pe piaţa din România.

Recent Terran a mai investit 500.000 euro  în utilaje şi spaţii de depozitare în fabrica sa de la Câmpia Turzii. Compania şi-a menţinut anul trecut afacerile la nivelul din 2019, adică 4,6 milioane euro, profitul înregistrând însă o creştere.

Potrivit Ziarul Financiar, în 2018, Terran a intrat şi pe segmentul de producţie în România, cu fabrica inaugurată în judeţul Cluj.

Compania şi-a menţinut anul trecut afacerile la nivelul din 2019, adică 4,6 milioane de euro, profitul înregistrând însă o creştere, deoarece Terran s-a concentrat pe reducerea cheltuielilor şi optimizarea costurilor. Terran are 30 de angajaţi şi vrea să mai angajeze în 2021 oameni pentru producţie şi logistică.

În 2018, grupul a investit 5 milioane de euro într-o fabrică de ţigle din beton la Câmpia Turzii, notează ZF.

Cu o suprafaţă de aproximativ 2.500 metri pătraţi şi o platformă de depozitare de 1.5 hectare, fabrica are o capacitate de producţie de 70 ţigle/minut, cu o capacitate anuală de 10 milioane de bucăţi.

Unitatea de producţie are un proces tehnologic închis, prin care materiile prime ecologice sunt revalorificate în urma unui proces de reciclare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2