fbpx

Scrie un comentariu

restaurant

Patronii de localuri dar și angajații vor protesta marți, pe data de 16 februarie în semn de închidere a acestora. Industria HORECA este la pământ, oamenii sunt trimiși în șomaj, singurele venituri mai rămân livrările la domiciliu, dar nu fac prea mult diferența.

 “Industria noastră este într-un moment critic, în care nu vrem însă să ne lăsăm copleșiți de neputință. După nenumărate dialoguri cu autoritățile, în urma cărora multe promisiuni sunt în continuare amânate, ne vedem nevoiți să acționăm și altfel.

Inițiem astfel un protest pașnic, marți, 16 februarie, la care ne dorim și vă încurajăm să participăm în număr cat mai mare, pentru a trage un nou semnal de alarmă. Suntem îngenuncheați. HoReCa, la capăt de drum.

Un protest pașnic, susținut de industria ospitalității. Când? Marți, 16.02.2021, în intervalul orar 12:00-12:30. Unde? În fața unității tale, unde timp de o jumătate de oră, vei opri complet activitatea pe toate fronturile.

Cum? Cu pancarte cu mesaje unitare, în liniște și cu măsuri de protecție și distanțare socială. De ce și tu? Pentru că te-ai săturat ca tu să respecți regulile jocului și ei nu. Este ultimul ceas, ultima speranță.

Cum te poți implica? Cheamă presa, anunță-ți prietenii, clienții, fii tu însuți un lider de opinie în comunitatea ta online și postează!”, au transmis reprezentanții organizației HORA.

Recent la Cluj Napoca restaurantele se închid după numai 4 zile de la redeschidere. 

Cluj-Napoca a intrat înapoi în scenariul roșu, conform datelor transmise de Prefectura Cluj. Rata de infectare este din nou peste 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, iar restaurantele și teatrele se închid începând de duminică, 14 februarie, pentru o perioadă de 14 zile, a anunțat Irina Munteanu, subprefect de Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate