marian morar
m install
nello construct

Drept la replică SC Domeniul Public Turda SA

zamblau eugen
floris

Dorim să informăm populaţia asupra faptului că analiza făcută de Turda News în articolul cu titlul „Cifra de afaceri a SC Domeniul Public Turda SA a scăzut drastic în semestrul I din 2020! Pierderi insemnate!” este incompletă şi irelevantă, având în vedere următoarele aspecte:

  • în primul rând, în analiza efectuată a fost luată în considerare cifra de afaceri şi nu veniturile din exploatare, adică 2.622..501 lei faţă de 4.455.379 lei. Având în vedere tipul activităţii societăţii, veniturile trec în cifra de afaceri doar în urma facturării lor, la încheierea lucrărilor. Deci, în semestrul I din 2020 am realizat venituri de 4.455.379 lei, nu de 2.622.501 lei.
  • în al doilea rând, analiza efectuată nu este relevantă, întrucât având în vedere sezonalitatea activităţii (începe primăvara, cu lunile martie, aprilie), concluziile privind rezultatele şi situaţia economică a firmei se desprind la finalul anului şi nu la încheierea semestrului I.

Prin urmare, vă rugăm să informaţi corect populaţia municipiului şi să comunicaţi faptul că societatea Domeniul Public Turda SA va finaliza anul 2020 cu un profit mai mare decât cel înregistrat în anul 2019, ca urmare a activităţii intense desfăşurate, Domeniul Public Turda SA executând în anul 2020 un număr record de lucrări de reabilitare şi modernizare străzi în municipiul Turda, lucrări acordate de către administraţia publică locală, precum: Str. Ion Moldovan, Str. Salinelor, Cartier Oprisani · Str. Macilor, Str. Racului, Str. Cucului, Str. Salciei, Str. Vrancei, Cartierul Primaverii – Str. Tudor Arghezi, Str. Petru Maior, precum şi lucrări de reparaţii drumuri.

Conducerea SC Domeniul Public Turda SA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: