fbpx

ezgif.com optimize 3

3 Comentarii

Dorim să informăm populaţia asupra faptului că analiza făcută de Turda News în articolul cu titlul „Cifra de afaceri a SC Domeniul Public Turda SA a scăzut drastic în semestrul I din 2020! Pierderi insemnate!" este incompletă şi irelevantă, având în vedere următoarele aspecte:

 • în primul rând, în analiza efectuată a fost luată în considerare cifra de afaceri şi nu veniturile din exploatare, adică 2.622..501 lei faţă de 4.455.379 lei. Având în vedere tipul activităţii societăţii, veniturile trec în cifra de afaceri doar în urma facturării lor, la încheierea lucrărilor. Deci, în semestrul I din 2020 am realizat venituri de 4.455.379 lei, nu de 2.622.501 lei.
 • în al doilea rând, analiza efectuată nu este relevantă, întrucât având în vedere sezonalitatea activităţii (începe primăvara, cu lunile martie, aprilie), concluziile privind rezultatele şi situaţia economică a firmei se desprind la finalul anului şi nu la încheierea semestrului I.

Prin urmare, vă rugăm să informaţi corect populaţia municipiului şi să comunicaţi faptul că societatea Domeniul Public Turda SA va finaliza anul 2020 cu un profit mai mare decât cel înregistrat în anul 2019, ca urmare a activităţii intense desfăşurate, Domeniul Public Turda SA executând în anul 2020 un număr record de lucrări de reabilitare şi modernizare străzi în municipiul Turda, lucrări acordate de către administraţia publică locală, precum: Str. Ion Moldovan, Str. Salinelor, Cartier Oprisani · Str. Macilor, Str. Racului, Str. Cucului, Str. Salciei, Str. Vrancei, Cartierul Primaverii - Str. Tudor Arghezi, Str. Petru Maior, precum şi lucrări de reparaţii drumuri.

Conducerea SC Domeniul Public Turda SA.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  asdsd · 10:51 25.01.2021
  Dejaba ca tot nu ajunge Domeniu din Turda la valoarea celui din Campia turzii
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Vizitator · 16:41 25.01.2021
  Dacă spune că analiza făcută de Turdanews e irelevantă, rog conducerea Domeniului public să ne spună, defalcat, cât a încasat de la Primăria Turda pentru tăierea pomilor ornamentali de pe Libertăţii în 2020 şi cât a încasat pe tăierea gardului viu din micro I, de lângă şosea, în final de 2020 şi început de 2021? Cum aveţi gaură în buget vă puneţi pe tăiat pomi şi garduri vii, ştiut fiind că asta se plăteşte gras, nu-i aşa? Ruşine să vă fie!!! Mă întreb ce face protecţia mediului şi de ce vă gândiţi doar la bani şi ne distrugeţi sănătatea? Administraţia Ştefănie a tăiat pomii din parcul de lângă Muzeu, administraţia Matei permite tăierea pomilor din parcul mare, pomii ornamentali de pe Libertăţii şi km de garduri vii din micro I. Bravos, naţiune! Astea nu se uită, aşa rămâneţi în istoria oraşului..
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate