fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

bf0e501fc13a544f3fa2379217f8d497

Expoziția de iarnă pentru fanii LEGO, organizată de Asociația Brickenburg din Cluj-Napoca, una dintre cele mai reprezentative asociații de acest gen la nivel mondial, va avea loc în perioada 22-24 ianuarie 2021, la Muzeul Etnografic din Cluj-Napoca.

Mai precis, vineri și sâmbătă expoziția va putea fi vizitată între orele 10.00-18.00, iar duminică între orele 10.00-17.00.

„Făcând apel la imaginație, vizitatorii de toate vârstele vor putea călători în lumea recifelor de corali, vor putea deveni arheologi submarini, se vor putea aventura în expediții interplanetare, ori vor avea prilejul de a se vedea ca ingineri, medici, profesori, reporteri, brutari, agricultori etc., o sumedenie de profesii și meserii, fundamentale pentru o viață cotidiană normală, fiind redate în elemente LEGO(R) de membrii Asociației Brickenburg. Unele lucrări au fost expuse anterior la expoziții internaționale, fiind remarcate de presa în domeniu, iar altele sunt aduse în atenția publicului în premieră absolută”, este mesajul reprezentanților Muzeului Etnografic.

Vizitarea expoziției se face cu respectarea normelor în vigoare, în ceea ce privește protecția sanitară pe timpul pandemiei.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate