marian morar
m install
nello construct

Investiţiile de la Mechel pot aduce după sine disponibilizări de personal

zamblau eugen

Săptămâna trecută combinatul Mechel a dat în folosinţă investiţii de şapte milioane de euro. Este vorba despre o linie de fabricat şi ambalat fibră metalică, în valoare de 700.000 de euro cu o capacitate de producţie de 3.000 de tone pe an, o linie de alungit şi compactat oţel beton în colaci mari, cu o capacitate de 81.000 de tone pe an, de 2,8 milioane de euro, respectiv trăgătoria de sârmă, de 3,5 milioane de euro, cu patru linii de trefilare a sârmelor şi o capacitate de 12.000 de tone pe an.

 

 

 

Investiţa este însă o armă cu două tăişuri: munca ce până acum era făcută de om, este preluată de maşină, deci numărul muncitorilor se reduce automat, vizate fiind aproximativ 200 de persoane.

 

În acest an, mai exact în perioada verii presa centrală anunţa disponibilizarea a 250 de persoane şi asta pe fondul crizei economice. Înca de la sfârşitul anului trecut, la combinatul de la Târgovişte au existat mai multe perioade în care angajaţii s-au aflat în şomaj tehnic, cu 75% din salariu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2