fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Tetarom sediu 1

Tetarom S.A., societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar, a fost desemnat ,,Partener de Încredere (Trusted Partner)’’ în cadrul proiectului GEAR@SME (Generate Energy efficient Acting and Results at Small & medium enterprises), proiect finanțat în cadrul programului Horizon 2020, în perioada septembrie 2020 – februarie 2023.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Mă bucur că putem veni, o dată în plus, în sprijinul investitorilor din parcurile noastre industriale. Alături de celelalte facilități pe care le oferim deja acestor firme, le ajutăm acum în direcția eficientizării energetice a activităților pe care le desfășoară, pentru a-și putea optimiza costurile. Cu siguranță, suportul pe care îl acordăm mediului de afaceri local se va întoarce sub formă de beneficii pentru întreaga comunitate clujeană”. 

Obținerea de către Tetarom S.A. a acestui statut a fost posibilă ca urmare a înființării, în cadrul structurii proprii, a unui compartiment specializat în probleme de eficiență energetică. Obiectivul acestuia este de a susține eforturile companiilor din incinta parcurilor industriale în direcția eficientizării energetice.

Astfel, prin intermediul Tetarom S.A., IMM-urile care își desfășoară activitatea în cadrul celor trei parcuri industriale funcționale vor avea acces la instrumente prin care să realizeze analiza cost-beneficiu a eficienței lor energetice și să identifice zonele în care se pot implementa măsurile de optimizare și corecție. Totodată, fiind un actor activ pe piața energiei din România, prin furnizarea și distribuția de energie electrică și gaze naturale, Tetarom S.A. este interesat să colaboreze, în mod direct, cu toți acești investitori. În acest fel Tetarom devine furnizor al acestei utilități, la un preț extrem de competitiv iar, pe de altă parte, clienții Tetarom vor avea certitudinea achitării unui tarif cât mai scăzut.

          

Biroul de presă

16 decembrie 2020

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate