fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

asacons baciu

Compania turdeană ASA CONS România SRL a anunțat începerea asamblării coloanelor prefabricate de pe șantierul Complexului Rezidențial Baciu, un proiect unic în România, până acum!

”Tocmai am început asamblarea coloanelor prefabricate pe șantierul Complexului Rezidențial Baciu C1+C2, în apropiere de Cluj-Napoca! Din informațiile noastre, acesta este cel mai complet proiect concret prefabricat pentru segmentul rezidențial din România, după perioada comunistă.

Suntem recunoscători Investitorului & Dezvoltatorului acestui proiect, Someșul Cald Producție dar și arhitecților din Progis Consulting, pentru încrederea lor în produsele, serviciile și know-how-ul nostru, dar și pentru deschiderea și abordarea lor modernă în adoptarea acestei noi tehnologii, deja folosită cu un succes atât de mare în toată Europa și în întreaga lume! 

Trebuie să subliniem că această soluție s-a născut ca o continuare directă a preocupării Dezvoltatorului de a proteja confortul părților interesate și al tuturor rezidenților din zonă. Deci, sarcina noastră principală a fost de a genera un proiect ecologic, în cel mai scurt interval de timp posibil.

Vom ridica toate structurile de beton prefabricate în termen de 2 luni, prin utilizarea tuturor componentelor produse în uzina noastră sau în unitățile de producție ale partenerilor noștri, toate acestea fiind instalate direct la fața locului cu doar 2 echipamente necesare, operate de doar 7 persoane la fața locului.

Așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm imaginea finală a acestui proiect extrem de provocator, unic în România până acum!”, a transmis ASA Cons România, pe contul societății de pe LinkedIn.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate