fbpx

Icon Scrie un comentariu

TurdaDeschiderea ofertelor pentru concesionarea dreptului de a efectua transport în comun pe traseele actualei Regii Autonome de Transport Local din Turda a avut loc săptămâna trecută.

 

Directorul tehnic al Primăriei, Emil Dardai, spune că sunt cinci firme care doresc să asigure la Turda un transport mai bun şi condiţii mai sigure de călătorie. Este vorba despre RATL Turda, SC Autotrust Corporation SRL Cluj Napoca, Societatea de Transport Public S.A din Alba Iulia, SC. Maxi Taxi Trans SRL Turda şi SC Tours Claus SRL Cluj Napoca.

 

Câştigătorii licitaţiei vor fi cunoscuţi abia după 10 zile. Membrii comisiei (din care face parte şi Dardai) trebuie să cântărească bine asupra mai multor atuuri ale fiecărei firme, începând cu criteriile tehnice şi continuând cu numărul de personal pe care doreşte să-l preia.

 

Apropo de acest lucru, angajaţii RATL au protestat faţă de de hotãrârea Consiliului Local Turda de a desfiinţa actuala regie de transport şi de a concesiona dreptul de a efectua transport urban de cãlãtori unei firme particulare. „Liderii Transloc RATL Turda nu au fost anunţaţi oficial de hotãrârea Consiliului Local, însã, în urma acestei decizii, 20 de angajaţi îşi vor pierde locurile de muncã”, se arăta la vremea respectivă într-un comunicat remis presei de Blocul Naţional Sindical Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator