fbpx

Icon Scrie un comentariu

Image 125317237710317900 1Tot mai multă lume utilizează internetul. Pentru unii internetul fiind cheia unor probleme uşor de rezolvat, fără prea multe alergături şi pierdere de timp, un mod avantajos şi util de a găsi persoane compatibile cerinţelor firmei respective. Noua metodă este aceea de recrutare de pe internet a noilor angajaţi, lucru tot mai utilizat în zilele noastre, care implică şi faptul de a căuta bloguri personale, lucru care s-a dovedit a fi cea mai bună metodă de cunoaştere a noului angajat înainte de al vedea "live".

 

Aici pe blogul lui îl poate cunoaşte prin însemnările lui, cum ar fi gânduri, creaţii, etc., însemnări care caracterizează persoana respectivă, ajutând la crearea unei imagini şi a unei cunoaşteri mai bune a autorului blogului respectiv.

 

În acest mod se pot descoperi talente cu idei şi imagini ale viitorului. Nu mai rămâne decât să intre în contact schimbând câteva vorbe şi oferindu-i un job, arătându-i o altă alternativă de a-şi alege munca. Se pare că tot mai multe firme apelează la această variantă de recrutare, având ocazia de a alege noi angajaţi, după cum doreşte pentru că aceştia vor reprezenta şi imaginea firmei respective.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator