fbpx

 
 
Scrie un comentariu

uleiuri premiate

Uleiurile de floarea soarelui, rapiţă şi nucă Luna Solai şi De la Luna, realizate de compania clujeană Taf Presoil, au fost premiate cu câte o stea de aur la Great Taste Awards (GTA), o prestigioasă competiție internaţională organizată în Marea Britanie şi dedicată produselor alimentare şi băuturilor.

 "Uleiurile produse de Taf Presoil şi comercializate sub brandurile de la Luna şi Luna Solai sunt realizate exclusiv din materie primă locală. [...] LunaSolai, fabricat prin tehnologia presării la rece, este un produs natural, obţinut din seminţe alese cu grijă, nesupuse tratamentelor termice sau chimice. Uleiurile astfel procesate păstrează bogăţia de elemente nutritive, vitamine, minerale conţinute de seminţele din care sunt fabricate/făcute." titrează Modern Buyer!

Recunoscut ca simbol al excelenței de către consumatori și retaileri, Great Taste premiază mai presus de orice gustul. Din juriu au făcut parte 144 de critici culinari, bucătari, chefi, proprietari de restaurante, producători și comercianți, dar și jurnaliști specializați în gastronomie, având cele mai educate gusturi din lume.

Obținerea unui premiu Great Taste poate crea noi oportunități pentru producători ce devin punct de interes pe harta gastronomică a lumii. Simbolul Great Taste este garanția că produsul a fost testat într-un proces riguros și independent și că cel mai important aspect al produsului nu este modul de ambalare sau o strategie de marketing bună, ci gustul.

Citește mai multe aici: https://modernbuyer.ro/luna-solai-si-de-la-luna-au-fost-premiate-cu-o-stea-la-great-taste-awards-2020/

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate