fbpx

 
 
Scrie un comentariu

prefabricate

Pandemia a afectat în mod direct și afacerile producătorului de prefabricate ASA CONS. Societatea din Turda a în­che­iat primul semestru din acest an cu o cifră de afaceri de 10,5 mil. euro, în scădere cu apro­xi­mativ 10% faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut.

„Este o prognoză mai pru­dentă, însă este bazată pe realitatea din ultimele săptămâni, care con­fir­mă un număr mult mai mic de pro­iecte în piaţa construcţiilor indus­tri­a­le. Am avut multe proiecte anu­late sau amânate, din diverse motive: beneficiarul final s-a răz­gân­dit sau nu a reuşit să obţină în timp util actele şi autorizaţiile necesare sau a decis să amâne o extindere a unor hale existente sau clienţii săi, viitori chiriaşi ai spaţiilor logistice dezvoltate de el, au amânat preluarea spaţiilor“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bulgaria, general manager ASA CONS România şi ASA Epitoipari Hungary, citat de ZF.ro.

Din acest motiv, compania estimează că în acest an cifra de afaceri va fi cu 15-20% mai mică decât cea din anul precedent.

Anul trecut, compania a raportat o cifră de afaceri de 124.006.839 lei, cu un profit net de 23.807.896 lei și un număr mediu de 178 de angajați.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate