marian morar
m install
nello construct

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda are un volum al activității cu 15-20% sub cel normal!

zamblau eugen

Pandemia a afectat în mod direct și afacerile producătorului de prefabricate ASA CONS. Societatea din Turda a în­che­iat primul semestru din acest an cu o cifră de afaceri de 10,5 mil. euro, în scădere cu apro­xi­mativ 10% faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut.

„Este o prognoză mai pru­dentă, însă este bazată pe realitatea din ultimele săptămâni, care con­fir­mă un număr mult mai mic de pro­iecte în piaţa construcţiilor indus­tri­a­le. Am avut multe proiecte anu­late sau amânate, din diverse motive: beneficiarul final s-a răz­gân­dit sau nu a reuşit să obţină în timp util actele şi autorizaţiile necesare sau a decis să amâne o extindere a unor hale existente sau clienţii săi, viitori chiriaşi ai spaţiilor logistice dezvoltate de el, au amânat preluarea spaţiilor“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bulgaria, general manager ASA CONS România şi ASA Epitoipari Hungary, citat de ZF.ro.

Din acest motiv, compania estimează că în acest an cifra de afaceri va fi cu 15-20% mai mică decât cea din anul precedent.

Anul trecut, compania a raportat o cifră de afaceri de 124.006.839 lei, cu un profit net de 23.807.896 lei și un număr mediu de 178 de angajați.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2