m install
petlinii
nello construct

EXCLUSIV: Vezi când s-ar putea deschide magazinul Auchan la Turda!

zamblau eugen
floris

Lucrările la magazinul Auchan Turda continuă în ritm susținut și se apropie de final cu pași repezi. Magazinul este situat pe strada Ștefan cel Mare în vecinătatea Dedeman.

Deși inițial s-a anunțat că lucrările se vor finaliza pe luna decembrie a anului 2021, se pare că deschiderea ar putea avea loc în curând.

Potrivit surselor TurdaNews, deschiderea Auchan este programată pentru finele lunii iulie, început de august acest an! Deci în maxim o lună turdenii vor merge la shopping la noul supermarket din zonă.

Deja societatea a făcut o serie de recrutări de personal, viitorii angajați vor avea contracte de muncă cu începere de la 1 iulie 2020, după ce au trecut printr-o perioadă de interviuri și cursuri de calificare.

Auchan este un retailer multinational francez, cu sediul central la Lille, Franța. Compania este controlată de familia Mulliez ce deține și Leroy Merlin, Decathlon, Norauto, Kiabi, Pimkie, și este prezentă în Franța, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, România, Ungaria, Rusia, China și Taiwan.

Este al 35-lea angajator din lume cu 354,851 de angajați dintre care 206,000 dețin 5% din companie.

Auchan a intrat în România printr-un parteneriat cu investitori străini și români, care au adus și condus rețeaua Cora.

Compania a adoptat un alt model decât cel al Cora, cu costuri reduse prin hipermarketurile deschise inițial cu podelele nepavate, netipărirea de cataloage, publicitate limitată. De asemenea, comercializează produsele fără taxă la raft și fără aranjare preferențială după marcă, produsele fiind așezate după sortiment.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: