fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

masă caldă

Un proiect de Ordonanță de Urgență aflat în lucru la Guvern prevede acordarea de ”tichete electronice pentru masă caldă”, în valoare nominală de 180 de lei pe lună.

Banii vor fi acordați, din fonduri europene, pentru persoanele care au venituri la nivelul pensiei minime sociale, în vârstă de 75 de ani impliniți sau peste această vârstă și pentru persoane/ familii fără adăpost (inclusiv persoanele/ familiile care au fost evacuate și familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale)

Conform normelor, în cazul tichetelor electronice pentru masă caldă nu se permite efectuarea de operațiuni de retragere de numerar sau de preschimbare în numerar și se interzice unităților afiliate, acordarea unui rest de bani la aceste tichete.

Pot fi utilizate doar pe teritoriul României și numai la unitățile afiliate care au încheiat contracte de prestări servicii/protocoale cu unitatea emitentă.

Potrivit proiectului de OUG, tichetele electronice pentru masă caldă vor fi valabile 12 luni de zile, informează legestart.ro

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator