m install
petlinii
nello construct

magazinprodusdecluj.ro, ofertă tot mai diversificată. Număr dublu de producători, față de momentul lansării și peste 500 de produse oferite

floris

La mai puțin de două luni de la lansare, platforma magazinprodusdecluj.ro și-a dublat numărul de producători, oferind clienților peste 500 de preparate alimentare, cosmetice și de îngrijire personală, precum și obiecte meșteșugărești și de artizanat.

Proiectul și-a făcut debutul pe piață alături de 16 producători clujeni și cu livrări în municipiul reședință de județ și în zona metropolitană.

În prezent, livrarea se realizează la nivel național, numărul furnizorilor de produse a ajuns la 30, fiind acceptați și întreprinzători din alte județe care au o ofertă diferită de ceea ce există în județ. Și-au făcut, astfel, loc produsele din trufe, țuica de Zalău și ceaiurile bio, delicatese care aduc un plus magazinului Produs de Cluj.

Îmbucurător este și faptul că acestei inițiative i s-au alăturat numeroși tineri clujeni, care s-au lansat recent în afaceri și care au adus specialități premium, cum ar fi pâine și brânză artizanală, cidru sau podoabe realizate de mână.

Până în acest moment magazinprodusdecluj.ro a înregistrat comenzi din județele Cluj, București, Timișoara, Constanța, Giurgiu, Brașov, Craiova, Sibiu, Bistrița Năsăud și Tecuci.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda