fbpx

Pro România Remus Lăpușan
Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

magazin 1

La mai puțin de două luni de la lansare, platforma magazinprodusdecluj.ro și-a dublat numărul de producători, oferind clienților peste 500 de preparate alimentare, cosmetice și de îngrijire personală, precum și obiecte meșteșugărești și de artizanat.

Proiectul și-a făcut debutul pe piață alături de 16 producători clujeni și cu livrări în municipiul reședință de județ și în zona metropolitană.

În prezent, livrarea se realizează la nivel național, numărul furnizorilor de produse a ajuns la 30, fiind acceptați și întreprinzători din alte județe care au o ofertă diferită de ceea ce există în județ. Și-au făcut, astfel, loc produsele din trufe, țuica de Zalău și ceaiurile bio, delicatese care aduc un plus magazinului Produs de Cluj.

Îmbucurător este și faptul că acestei inițiative i s-au alăturat numeroși tineri clujeni, care s-au lansat recent în afaceri și care au adus specialități premium, cum ar fi pâine și brânză artizanală, cidru sau podoabe realizate de mână.

Până în acest moment magazinprodusdecluj.ro a înregistrat comenzi din județele Cluj, București, Timișoara, Constanța, Giurgiu, Brașov, Craiova, Sibiu, Bistrița Năsăud și Tecuci.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate