marian morar
m install
nello construct

S-a hotărât când se redeschid terasele și restaurantele

zamblau eugen

De la 1 iulie vei putea ieşi să iei masa la restaurant. La acea dată, ar urma să aibă loc relaxarea majoră, respectiv redeschiderea tuturor localurilor HoReCa.

Asta dacă nu vor exista mari derapaje în cifrele raportate de Comitetul de Supraveghere a Situaţiilor de Urgenţă. Autorităţile au anunţat, astăzi, mai multe măsuri care să vină în sprijnul industriei ospitalităţii, cea mai afectată de criza Covid-19. 

Terasele se vor redeschide oficial în 1 iunie. La interior, restaurantele se vor redeschide parţial în 15 iunie. 

„Vom deschide pe data de 1 iunie. Vor fi deschise terasele în aer liber pe tot teritoriul româniei. În 15 iunie urmează a doua etpă, cu 50% din spațiile la interior și pe 30 iunie să putem funcționa cu întreg spațiul la dispoziția clienților, cu respectarea condițiilor epidemiologice la care lucrăm astăzi”, a declarat la Digi24 Dragoș Petrescu, patron din industria HoReCa.

Autorităţile au anunţat mai multe măsuri care să vină în sprijnul industriei ospitalităţii, cea mai afectată de criza Covid-19, potrivit Mediafax.

Printre acestea, statul va achita 42.5% din salariile din HoReCa, pentru primele trei luni după deschidere. Iar taxele şi impozitele din 2020 se vor achita în 2021, sub forma a 12 rate egale. Practic, un credit fără dobândă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2