fbpx

Icon Scrie un comentariu

angajati1

Ministrul de Interne Marcel Vela, a anunțat câteva dintre măsurile care vor fi obligatorii după data de 15 mai. Una dintre acestea va viza operatorii economici din România, care vor trebui să organizeze programul de lucru al angajaților în așa fel încât să nu încarce prea mult transportul public.

”Operatorii economici, de exemplu cei care vor avea peste 50 de angajați vor fi obligați să își decaleze activitatea și programul, astfel încât să fie o presiune cât mai mică pe transportul public în comun. Dacă aveți 60 de angajați, 20 să înceapă programul la 07:00, 20 la 08:00 și 20 la 09:00 dimineața, ceea ce înseamnă reducere a presiunii pe transportul în comun cu două treimi”, a precizat ministrul de interne la Digi24

Totodată, agenții economici trebuie să își cumpere și termometre digitale, pentru a verifica temperatura angajaților și clienților.

”Vor fi obligați să se doteze cu termomere digitale, astfel încât să poată verifica temperatura corpului angajaților sau cumpărătorilor la magazine. Saloanele de înfrumusețare să se doteze cu tot ceea ce ține de dezinfecție, curățenie, de programare a clienților”, a mai spus ministrul, la postul de televiziune.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator