fbpx

 
 
Scrie un comentariu

violeta alexandru

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, susţine că şomajul tehnic s-ar putea prelungi după 15 mai, pentru sectoarele de activitate în care se vor păstra restricţiile. Ea a afirmat sâmbătă, 2 mai, că o decizie în acest sens va fi luată în decurs de o săptămână, după noi discuţii cu partenerii sociali.

Violeta Alexandru a mai spus că se lucrează la un set de măsuri de sprijin pentru companiile care îşi vor relua activitatea, sub forma acoperirii unei părţi din costul salarial.

Şi firmele care nu au întrerupt lucrul în timpul pandemiei cu noul coronavirus ar putea beneficia de ajutor din partea executivului, a adăugat ministrul muncii.

Alexandru a spus că și cei care au reușit să își mențină activitatea în parametrii acceptabili, care au făcut eforturi și nu au cerut șomaj tehnic, deci nu au întrerupt activitatea, ar putea beneficia de unele măsuri, „astfel încât și activitatea lor să poată fi apreciată și văzută”.

În cazul în care o companie afectată de criză nu își poate relua activitatea din 15 mai, statul va acoperi o parte din costul salarial.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate