fbpx

Icon Scrie un comentariu

Spital Militar Cluj 1

Spitalul Militar de Urgență din Cluj organizează concurs pentru ocuparea unor posturi pentru o perioadă de 6 luni.


Este vorba despre două posturi de medic primar în specialitatea ATI, 6 posturi de asistent medical și un agent de dezinfecție.

Posturile pentru care se organizează concurs sunt următoarele:

Medic specialist, medic primar în specialitatea ATI = 2 posturi;

Asistent medical debutant – principal cu PL generalist = 6 posturi (3 posturi în Structură de sprijin epidemiologic, 1 post în Structură sprijin primire urgențe, 2 posturi în Structură sprijin anestezie și terapie intensivă);

Agent DDD debutant, agent DDD = 1 post.

Principalele cerinţe ale posturilor sunt următoarele: acordarea asistenţei medicale şi a îngrijirilor de sănătate pacienţilor internaţi în spital şi aplicarea procedurilor operaţionale şi a normelor interne specifice unităţilor sanitare din reţeaua sanitară a Ministerului Apărării Naţionale.

Data limită până la care se pot depune dosarele de angajare este: 03.05.2020, ora 15.00.

Pentru detalii privind documentele obligatorii pentru constituirea dosarului de angajare, data limită până la care se pot depune dosarele, condiţiile generale și specifice prevăzute în fişa postului și rezultatul selecţiei dosarelor de angajare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0264403401, int. 315 sau on-line pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator