fbpx

Icon 1 Comentariu

osma plast

Fabrica Osma Plast din Turda și-a trimis angajații acasă, fără a preciza durata. Închiderea fabricii era preconizată pentru miercuri, 8 aprilie, însă s-a produs cu 2 zile mai repede.

Nu se știe dacă decizia de a grăbi trimiterea oamenilor acasă are sau nu legătură cu faptul că una dintre angajate a fost depistată cu COVID-19, fiind un contact direct al unei persoane infectate.

Oficial, s-a spus că nu există comenzi.

S-au identificat și contacții angajatei, iar aceștia vor rămâne în izolare la domiciliu, urmând ca în cazul în care vor deveni simptomatici să fie testați pentru COVID-19.

UPDATE:

Doamna susține că nu știe de unde a luat virusul. Ea este vecină cu un preot din Turda, care a fost depistat pozitiv, nu cu mult timp în urmă. Spune că atunci când a aflat că vecinul ei, dar cu care nu a intrat în contact, are COVID-19, a anunțat DSP-ul să-i facă testul și a anunțat la serviciu. DSP-ul a spus că poate merge la serviciu, însă ea spune că nu a mai mers și a anunțat la serviciu. Ulterior, a insistat la DSP să-i facă testul, iar sâmbătă a fost dusă cu Salvarea la cortul de pretriere de la Spital și a spus că are un vecin confirmat cu coronavirus (chiar dacă nu l-a văzut de două săptămâni) și că nu are miros și gust, neavând alte simptome. De la Spital a spus că trebuie sunat DSP-ul, dar doamna a spus că DSP-ul i-a spus că nu trebuie să se testeze. Dar s-a sunat la Boli Infecțioase, unde s-a internat ulterior, iar duminică a fost confirmată pozitiv. ”Cei de acolo mi-au spus că sunt mirați că am fost depistată pozitiv. Nu știu de unde am luat. Cei de aici mi-au spus că sunt și forme mai ușoare, iar persoanele să nu știe, dar poate fi purtător și dă mai departe”, a precizat doamna.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dana Deac · 15:15 07.04.2020
    Este contact direct tot cu primul turdean virusat? Ăsta în inconştienţa lui a dat şi la maică-sa care a şi murit, şi la asistenta medicală ce lucra la Câmpia Turzii... incanştientul. Acum e fericit că nu a stat in izolatie 14 zile? L-a mâncat să umble.... Plus cadre medicale din spital care l-au tratat pe el si mama lui si care acum trebuie sa stea in izolare si asteapta verdictul, au luat sau nu virusul?... Acum şi cazul de la Osma Plast e tot din cauza lui? Mămăliga lui!....
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator