fbpx

Icon 2 Comentarii

API Turda 

Vă rog să găsiți în continuare un memoriu înregistrat în 6 aprilie la Primăria Turda în atenția Consiliului Local. Demonstrăm cu argumente legale că API Turda nu trebuie să depună alte documente oficiale în afară de cele care sunt deja înregistrate. Termenul legal până la care membrii Consiliului Local Turda ar putea să voteze BVC estimat și Anexa 1 estimată API Turda 2020 este vineri 10 aprilie.

După acest termen legal societatea noastră va întâmpina dificultăți și ar fi nedrept. De exemplu profitul 2019 este dublu față de ce a fost estimat la începutul anului.

Absența administratorului de la comisiile de specialitate este o minciună. Nu am fost înștiințat de întrunirea comisiilor la care de altfel se poate verifica, că nu am lipsit niciodată. Ba mai mult de la începutul anului toți șefii de servicii subordonați Primăriei participă la ședințe mai puțin subsemnatul pentru că nu am fost convocat la niciuna. De asemenea nu a fost situație să fiu convocat/solicitat de Primarul Municipiului și să nu particip.

Stimați membri ai Consiliului Local Turda, vă rugăm să ne sprijiniți să depășim aceste situații dificile și fără precedent, mai ales în situația națională COVID 19 toți angajații API Turda stau îngroziți după cât au muncit că ar putea rămâne fără salarii plătite la timp sau poate chiar mai rău. Primăria încă are datorii la API din 2019. Nu merităm acest tratament din partea Primarului și a Direcției Tehnice care deși au primit un raport de activitate și în Anexa 15 există un plan de acțiuni și activități propuse pentru 2020, iată că suntem în aprilie și nu am primit nici o comandă serioasă.

Politica este politică, însă cu buna desfășurare a serviciilor subordonate Primăriei și cu destinele angajaților nu trebuie să se joace nimeni. Mai ales Primarul Municipiului Turda care trebuie să fie om și egal cu toată lumea.

Bogdan Ursuleanu
API Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Popa Liviu Augustin · 12:15 07.04.2020
    Nu mai bine ai pleca tu și problema pentru angajați nu ar ma exista? Ar veni și comenzile de la Primărie ar exista... Cred ca cea mai buna soluție este sa pleci TU!!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 07:13 09.04.2020
    Dar de ce sa nu plece primarul? Sau amandoi sau toți, cu CL cu tot, ca si asa sunt niste caricaturi majoritatea dintre ei. Nu ar fi mai bine asa?
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator