fbpx

3 Comentarii

WhatsApp Image 2020 03 30 at 17.12.05

Directorul societății API Turda SRL, Bogdan Ursuleanu, spune că administrația locală nu a mai dat nicio comandă către societatea pe care o conduce, iar din acest motiv unele lucruri sunt lăsate de izbeliște, dând exemplul oglinzii rutiere de la intersecția străzilor Axente Sever și Șterca Șuluțiu.

”Oglinda rutieră Axente Sever intersecție cu Șterca Șuluțiu. Din nefericire așa va sta până când primim o comandă de la Direcția Tehnică a Primăriei Turda! Bani sunt, buget este, trebuie doar comandă. De aproape 45 de zile nu mai primesc nici un telefon și nici o comandă la societatea API Turda din partea lui Ovidiu Găină (cu care deocamdată nu am nimic personal). Ba chiar pe surse am aflat că se încercă introducerea într-o zonă de derizoriu a societății API Turda (nedrept și abuziv). Vă asigur că nu o să stăm degeaba. În raportul depus în data de 17 martie la UAT Turda în Anexa 15 am prezentat un plan de acțiuni pentru anul în curs însă până acum nu am primit nici un semnal. Sper să ne regăsim sănătoși după această perioadă dificilă pe care o traversăm. 

Și o sugestie pentru executiv, vine Paștele, poate reușiți să strângeți instalațiile de Crăciun că e penibil.”, a transmis Bogdan Ursuleanu, directorul API Turda.

WhatsApp Image 2020 03 30 at 17.12.07

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  marian ovidiu · 12:49 31.03.2020
  In situatia actuala cu nerusinare solicitati comenzi de la Primaria Turda,in conditiile in care "smecheria" cu comenzile de la Primaria Turda este opera dumneavoastra. Ce spun despre aceasta situatie angajatii de la Domeniul Public Turda ,in conditiile in care pentru montarea oglinzilor rutiere sunt abilitati ca operatori pentru aceasta activitate de administrare a domeniului public.
  Daca tot sunteti cel mai bun director general din istoria API SRL dupa fapte cum spuneti, desi evidenta spune altceva ( credeti ca turdenii nu au accesat firme.ro, au intrat pe site si au vazut ca din anul 2017 la API Turda SRL au crescut doar cheltuielile, numarul de angajati,tarifele si bineinteles in mod constant a scazut profitul firmei.
  Adaptati-va la conditii de criza : reducerea salariului directorului general (aproape de 3 ori mai mare fata de anul 2016),contractarea unui imprumut bancar (sunteti SRL), sau efectuarea unor prestari servicii catre firme private(aveti utilaje si personal calificat).Atentie firmele private nu va accepta toate prostiile, au mai multa grija de banii lor.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Claudiu bongar · 21:17 31.03.2020
  Iti dai seama cat de bun esti mai directore, nu te mai cauta nimenea sa iti dea de lucru...nu iti este rusineacum în prag de pandemie....stai ca am uitat te cauta coroana virus .......
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 00:45 02.04.2020
  Fting-ul ăsta dintre primărie si API nu face decât să atenteze la calitatea vieții cetățenilor. In mod normal primaria ca gestionar al banului public ar trebui sa obțină maximum din orice investie, dar se pare ca își hrănește sinecurile si dacă acestea mușcă mâna care i-a hrănit incepe fting-ul. Stop! Băgați-vă mințile in cap și înțelegeți ca voi sunteți acolo pentru cetățenii orașului. Nesimțirea trebuie sa inceteze!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate