fbpx

Icon Scrie un comentariu

orange

Serviciile Orange, prin fibră, au ajuns și la Câmpia Turzii! La nivel național sunt 29 de localități în care s-au introdus aceste servicii, Câmpia Turzii fiind printre localitățile care beneficiază de aceste servicii pentru publicul larg!

Ai internet de mare viteză, prin fibră, ca să navighezi pe net atât cât dorești. Până la 133 de canale, cu acces la filme, documentare, emisiuni pentru copii și cele mai importante competiții sportive de pe canalele Look. MAX PACK (HBO, HBO 2, HBO 3, HBO GO, Cinemax, Cinemax 2) inclusi 12 luni!

Totul cu 27 de lei, în primele 9 luni (la un preț calculat de 4,8 lei/euro). Abonații Orange beneficiază și de alte avantaje, la achiziția device-urilor.

Nu uita! Cu Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce și internet mobil într-un singur pachet, pe o singură factură.

Cu Internet Box 1000 ai wifi inclus la viteze foarte mari. Ai viteze de până la 940 Mbps prin cablu și până la 450 Mbps prin Wi-Fi, plus putere mare de acoperire oriunde în casă. Îți conectezi toate device-urile la Wi-Fi fără să pierzi din calitatea conexiunii la internet, datorită rețelei Wi-Fi 5G 4 × 4 MIMO.

Dacă vrei să verifici acoperirea, o poți face aici:

https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator