fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

rabla clasic

Având în vedere situaţia de criză provocată de coronavirus, ministrul Mediului a solicitat Administraţiei Fondului de Mediu să modifice procedurile programului, astfel încât prezenţa fizică a beneficiarului la sediul dealer-ului să nu mai fie necesară.

Suma totală de care poate beneficia un client înscris în Programul ‘Rabla Clasic’ poate ajunge la 10 mii de lei. Astfel, prima de casare rămâne la valoarea de 6.500 de lei, iar ei i se pot adăuga alte două eco-bonusuri, în funcție de mașina nouă achiziționată.

Primul eco-bonus are o valoare de o mie de lei şi este dat pentru autoturismele cu emisii reduse de CO2 sau pentru cele cu consum de GPL.

Cel de-al doilea eco-bonus, de 2.500 de lei, este oferit pentru mașinile hibrid clasic, adică cele care nu se încarcă la priză.

Persoanele care doresc să beneficieze de programul “Rabla Clasic” trebuie să parcurgă următoarele etape: să obţină de la dealeri cererea de înscriere în program, document care are valabilitate de până la 120 de zile; beneficiarul trebuie să caseze autovehiculul vechi, în 30 de zile de la obţinerea cererii; să încheie formalităţile de achiziţie a maşinii în cele 90 de zile rămase.

Programul “Rabla Moto”, introdus în premieră în acest an, oferă o primă de casare a motocicletelor vechi de 3.500 de lei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator