fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

pompa statie combustibili

După a treia ieftinire a carburanților, într-o săptămână, pe fondul prăbușirii prețului petrolului pe piețele internaționale, prețul benzinei standard a ajuns sub 5 lei/litru în zona Turzii! Poți găsi și motorină sub 5 lei/litru!

Cea mai ieftină benzină, la Turda, este la stațiile Lukoil, de la ieșire spre Alba Iulia și ieșire spre Cluj-Napoca, unde 1 litru de benzină standard se cumpără cu 4,84 lei/litru. Foarte aproape este și stația OMV, de la ieșirea spre Alba Iulia, unde prețul este de 4,88 lei/litru. La Rompetrol, stație situată la ieșirea din Turda spre Cluj, prețul este de 4,9 lei/litru, în timp ce la stațiile MOL, situate pe strada Ștefan cel Mare și la ieșirea din Turda spre Cluj, este singurul loc unde prețul pentru 1 litru de benzină standard depășește 5 lei, diind 5,01 lei/litru.

Însă, azi, cea mai ieftină benzină standard este la stația Petrom din Câmpia Turzii, ie șieșire spre Viișoara) unde costă doar 4,73 lei/litru (asta și din cauza faptului că în week-end, stațiile Petrom au o ofertă de preț mai redus decât în timpul săptămânii). Tot în Câmpia Turzii, dar la stația Lukoil, din centru, prețul este de 4,84 lei/litru.

În luna iulie 2019, prețul benzinei ajunsese la circa 5,7-5,8 lei/litru în zona Turzii, însă de la 1 ianuarie 2020 s-au eliminat accizele din prețul carburanților, iar prețul a ajuns la circa 5,2-5,4 lei/litru în zona Turzii.

În cazul motorinei, prețul a coborât sub 5 lei/litru doar la unele stații de carburanți, în timp ce la altele este puțin mai mare de 5 lei/litru. Cel mai mic preț, azi, este tot la stația Petrom din Câmpia Turzii, unde prețul este de 4,91 lei/litru.

De menționat că prețul carburanților este mai mic decât cel înregistrat în anii 2012-2014!

PREȚ BENZINĂ STANDARD, zona Turzii:

- Petrom (Câmpia Turzii): 4,73 lei/litru

- Lukoil (Turda, Câmpia Turzii): 4,84 lei/litru

- OMV (Turda): 4,88 lei/litru

- Rompetrol (Turda): 4,90 lei/litru

- MOL (Turda): 5,01 lei/litru

PREȚ MOTORINĂ STANDARD, zona Turzii:

- Petrom (Câmpia Turzii): 4,91 lei/litru

- OMV (Turda): 4,98 lei/litru

- Rompetrol (Turda): 4,98 lei/litru

- Lukoil (Turda, Câmpia Turzii): 5,03 lei/litru

- MOL (Turda): 5,09 lei/litru

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator