fbpx

Scrie un comentariu

targ cariere amanare

Pentru siguranța și sănătatea comunității, Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din țară, a decis reprogramarea evenimentului Târgul de Cariere Cluj, planificat pe 17-18 martie la BT Arena. 

Evenimentul este re-programat în partea a doua a lunii mai 2020, urmând ca în zilele următoare să fie anunțată data oficială la care acesta va avea loc. La eveniment vor participa în continuare peste 60 companii din domenii diverse, precum: Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, Resurse Umane, Financiar- Bancar, Turism și Contabilitate.

Între timp, organizatorii evenimentului rămân activi în online, cu toate joburile disponibile și  informațiile pregătite pentru eveniment, urmând ca acesta să fie implementat la finalul lunii mai, în aceeași locație, BT Arena. Totodată, conferințele I love my job, desfășurate în cadrul evenimentului de recrutare, vor fi amânate împreună cu acesta. 

Pentru celelalte evenimente din sezonul primăvară 2020, respectiv Iași, Mureș, Chișinău și Oradea, vom reveni cu informații în zilele următoare.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii.  

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să vă adresați persoanei de contact: Stanca Potra, PR Manager Târgul de Cariere, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: 0745 188 152

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator