fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

angajam

Manpower din Cluj-Napoca în colaborare cu Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează interviu MARȚI, 10 Martie 2020 ora 10.00 la sediul Centrului de Consiliere pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Compania asigura angajaților transport din localitățile TURDA, CÂMPIA TURZII, LUNA, VIIȘOARA, COPĂCENI, POIANA, LUT, MIHAI VITEAZU, CORNEȘTI. Hala de producție este modernă, curată și aerisită, iar echipamentele sunt de ultimă generație.

Posturi vacante:
OPERATORI PRODUCȚIE

Cerinţe:
• Dexteritate manuală
• Vedere bună

Beneficii:
• Salariu motivant
• Program de lucru în 3 schimburi
• Tichete de masă în valoare de 15 lei/ zi lucrată
• Asigurare medicală
• Sporuri și bonusuri

Înscrieri la interviu se fac la numărul de telefon: 0729 800 756

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare de la: Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă CP 401131, Turda, jud. Cluj, str. Libertăţii nr. 2-4
Tel/fax: 0264-317164
Mobil: 0749-242012
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Despre ManpowerGroup
ManpowerGroup® (NYSE: MAN), liderul global în soluții privind forța de muncă, ajută companiile să se transforme în lumea schimbătoare a muncii, identificând, atrăgând, evaluând, dezvoltând și gestionând talentele care le permit să obțină reușite.

Concepem și implementăm soluții inovatoare pentru sute de mii de organizaţii în fiecare an, conectând milioane de oameni la muncă sustenabilă și semnificativă, într-o varietate de domenii și industrii. Familia brandurilor experte ale ManpowerGroup: Manpower®, Experis®, ManpowerGroup Solutions® și Right Management® – creează valoare pentru clienți și candidați în 80 de țări și teritorii, așa cum a facut-o vreme de peste 70 de ani. În 2019, ManpowerGroup a fost numită una din Cele Mai Etice Companii din Lume pentru al zecelea an și desemnată de revista Fortune drept una din Cele Mai Admirate Companii pentru al şaptesprezecelea an, consacrându-i poziţia de cel mai de încredere și apreciat brand din domeniul în care activează.

Prin brandul său, Manpower, ManpowerGroup este pionierul muncii temporare, concept pe care l-a introdus înca din 1948, întâi în SUA și ulterior în lume.


De atunci, suntem mereu în avangarda pieței muncii, analizând și anticipând principalele sale tendințe și dezvoltând soluții inovatoare ce permit clienților noștri sa reușeasca în afaceri, ajutându-i să identifice, atraga, dezvolte și rețină talentele de care au nevoie.
Operăm la nivel național cu prezență în: București, Brașov, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Pitești, Sibiu si Timișoara. Mai multe informații sunt disponibile pe www.manpower.ro

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate