fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

edu elite 10iulie

turda pol logistic

Municipiile Turda și Deva vor deveni noi hub-uri logistice ale României, conform estimărilor companiei de consultanță Cushman & Wakefield Echinox (CWE).

România este atractivă pentru investitori, iar infrastructura construită în vestul ţării ajută la atragerea sau consolidarea de noi investiţii în producţie, fiind foarte uşor de exportat pe autostradă, conform ZF.

Consultanţii CWE subliniază că din cauza lipsei infrastructurii moderne care să traverseze Car­paţii, companii pre­cum Dacia ajung să pro­grameze la secundă plecările camioanelor de la uzină pentru a nu bloca Valea Oltului, su­focată deja de prea multe vehicule.

La Deva şi la Turda vom avea hub-uri logistice în următorii ani. Bosch are securizat terenul unde voia să construiască fabrica de maşini de spălat. Clima­tul european şi Brexit-ul i-au determinat pe cei de la Bosch să amâne investiţia până când vor decide ce vor produce acolo.

Nu este exclus să vedem altceva produs de Bosch acolo, însă ne aşteptăm ca în urmă­torul an să fie luată o decizie“, a spus Andrei Brînzea, partner land & industrial agency la CWE.

Citește mai mult aici: https://www.zf.ro/zf-24/c-w-echinox-deva-si-turda-devin-noi-poluri-logistice-si-vedem-activitate-pe-productie-la-deva-o-companie-chinezeasca-vrea-sa-produca-mobila-pentru-ikea-iar-bosch-urmeaza-sa-decida-ce-face-la-simeria-18930662

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator