marian morar
m install
nello construct

În conturile societății Domeniul Public Câmpia Turzii SA au intrat peste 460.000 de lei!

zamblau eugen
floris

În conturile societății Domeniul Public Câmpia Turzii SA au intrat, zilele acestea, peste 460.000 de lei, în urma executării unei decizii a instanței, care a obligat firma AGM Group GC SRL Câmpia Turzii să plătească aceste despăgubiri.

Societatea Domeniul Public Câmpia Turzii SA a câștigat procesul cu societatea AGM Group GC SRL, căruia a refuzat să-i plătească lucrările de asfaltare a străzii Oțelarilor, efectuate în anul 2014, din cauza asfaltului necorespunzător calitativ.

Tribunalul Cluj a dat câștig de cauză SC DPCT, în primă instanță, obligând societatea condusă de Gabriel Dandoci la plata sumei de 460.140,03 lei, sub formă de despăgubiri.

La finele anului 2018, Curtea de Apel Cluj a respins recursul făcut de AGM Group, împotriva Hotărârii 5835/2017 din 19.10.2017, dată în Dosarul 5905/117/2017.

Decizia inițială a Tribunalului Cluj a fost: ”Admite in parte cererea de chemare in judecată formulată de reclamanta SC Domeniul Pulbic Câmpia Turzii SA in contradictoriu cu pârâta AGM Group SRL. Obligă pârâta să plătească reclamantei despăgubiri in cuantum de 460.140,03 lei si dobânda legală penalizatoare calculată la suma datorată incepâd cu data inregistrării cererii de chemare in judecată si până la achitarea efectivă. Respinge cererea de obligare a pârâtei la plata cheltuielilor de judecată”.

Timp de mai bine de un an de zile, SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA a încercat să recupereze această sumă, lucru reușit în cele din urmă cu ajutorul executorului judecătoresc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: