fbpx

Icon Scrie un comentariu

PompaBenzina

Prețul benzinei standard (95) a coborât sub 5 lei/litru, la o stație de carburanți Petrom din Cluj-Napoca, de pe Calea Baciului.  Azi, prețul era de 4,99 lei/litru.

Și în zona Turzii prețul/litru s-a apropiat în unele stații de carburanți de limita de 5 lei/litru, însă n-au coborât sub acest preț.

Azi, în Turda, cel mai mic preț este la cele două stații Lukoil, de la ieșirea spre Alba Iulia și la ieșirea spre Cluj-Napoca. Prețul este de 5,07 lei/litru. La OMV Petrom (ieșirea spre Alba Iulia) prețul este de 5,20 lei/litru, iar la stațiile MOL (str. Ștefan cel Mare și ieșire spre Cluj-Napoca) și Rompetrol (ieșire spre Cluj-Napoca) prețul este de 5,22 lei/litru.

La Câmpia Turzii este cel mai mic preț al benzinei, la stația Petrom (ieșire spre Viișoara) un litru de benzină standard fiind 5,06 lei, în timp ce la stația Lukoil (zona centrală) prețul este de 5,07 lei/litru.

Prețurile petrolului au scăzut la începutul săptămânii la cel mai redus nivel din ultimele 13 luni, din cauza cererii mai scăzute provocate de epidemia din China, traderii așteptând să vadă și dacă Rusia se va alătura altor producători în intenția de a reduce din nou producția. Cotațiile petrolului au scăzut cu peste 25% de la un vârf atins în ianuarie, iar prețul petrolului american West Texas Intermediate a coborât sub 50 de dolari pe baril, precizează siteul Economica.net.

În luna iulie 2019, prețul benzinei ajunsese la circa 5,7-5,8 lei/litru în zona Turzii, însă de la 1 ianuarie 2020 s-au eliminat accizele din prețul carburanților, iar prețul a ajuns la circa 5,2-5,4 lei/litru în zona Turzii.

În cazul motorinei standard, prețurile din zona Turzii sunt următoarele:

- Petrom Câmpia Turzii: 5,19 lei/litru

- Lukoil (Turda și Câmpia Turzii): 5,20 lei/litru

- MOL, OMV Petrom, Rompetrol (Turda): 5,27 lei/litru

De menționat că prețul carburanților este mai mic decât cel înregistrat în anii 2012-2014!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator