fbpx

Icon Scrie un comentariu

combinat ISCT

Achiziția secției Trăgătorie de Oțel din fostul combinat ISCT din Câmpia Turzii nu s-a mai concretizat. Asta deși Adunarea Generală a Creditorilor aprobase vânzarea către polonezi, contra sumei de 7,5 milioane de euro.

”Vânzarea efectivă nu s-a concretizat! Practic, la acest moment nu mai putem vorbi de o vânzare”, ne-a declarat primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Inițial, a apărut informația că Marek Frydrych, un polonez care reprezintă mai multe afaceri în China, ar fi sosit ieri la București pentru a perfecta tranzacția prin care va cumpăra o secție din fostul combinat ISCT.

Achiziția activelor este derulată prin intermediul firmei locale Laminorul Danube Metallurgical Enterprise SRL. Aceasta este controlată, cu peste 90% din capital, de către Sunningwell International Polska, restul părților sociale fiind în posesia traderului polonez de produse metalurgice West Trade SA.

Administrator al Laminorul Danube este șeful West Trade, Slawomir Papiernik, care este și membru în Consiliul de Administrație al Sunningwell International. Fondator, președinte și CEO al Sunningwell International Polska este Marek Frydrych, a relatat Gazeta de Cluj.

Polonezii ar fi intenționat să cumpere active de la mai multe combinate din țară.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator