fbpx

Icon Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 02 03 at 21.43.46

”Împlinim 4 ani! Am crescut frumos, ne-am dezvoltat frumos, suntem mândri de realizările noastre și a venit momentul să sărbătorim. Vă mulțumim că ați crezut în noi, ne-ați fost și ne-ați rămas alături, iar noi ne angajăm să nu dezamăgim.”, au fost cuvintele antreprenorului Florin Cuc, CEO-ul depozitului Arhivatorul, la aniversarea celor 4 ani de activitate.

Antreprenorul FLORIN CUC împreună cu angajații companiei ARHIVATORUL a sărbătorit evenimentul, sâmbătă 1 Februarie 2020, alături de colaboratori loiali și invitați de cinste, în cadrul Petrecerii aniversare, desfășurată la URCA la terasa STEJARII.

Artistul principal al serii, Ricardo Caria, portughezul a cărui inimă bate în ritm de fado, a invitat pe toți cei prezenți să pătrundă dincolo de “uşa deschisă” a muzicii lusitane. Un gen muzical care a rămas fidel naturii sale primare de cântec al Lisabonei şi al Portugaliei, de cântec despre iubire, mare şi viaţă, un simbol al identităţii Portugaliei, recunoscut în ţară şi peste hotare. 

Buna dispoziția și umorul nu puteau lipsi de la petrecerea aniversară, iar pentru acestea profesorul de matematică NICU BENDEA a fost prezent la capacitate maxima oferind o repriză de STAND-UP COMENDY pe cinste.

Surpriza serii a fost EMA GHERASIM – fata cu voce de înger, participantă la VOCEA ROMÂNIEI (în echipa IRINEI RIMES) care este angajata companiei ARHIVATORUL de aproximativ 3 luni și care a uimit audiența cu piesele fredonate.

Set UP-ul audio a fost asigurat de PETROVAN SOUND în persoana Dj-ului IONUȚ PETROVAN la calitate maximă.

Totul a fost încununat de un foc de artificii spre deliciul celor prezenți.

”Privim încrezători spre viitor, investim continuu în dezvoltarea și perfecționarea noastră pentru satisfacerea nevoilor colaboratorilor și îndeplinirea misiunii Arhivatorul-ui..’’, a transmis Florin Cuc.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator