fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

produs etarg

Consiliul Județean Cluj a participat, timp de zece zile, la cel mai mare târg din lume dedicat agriculturii, industriei alimentare și horticulturii, Expoziția Internațională Săptămâna Verde ,,Grüne Woche” de la Berlin.

În cadrul prestigiosului eveniment internațional, imaginea județului a fost intens promovată, pe întreaga durată a târgului de profil, de către Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea forului administrativ județean. Producătorii clujeni prezenți la Berlin s-au aflat într-o companie selectă, reprezentată de mari societăți din domeniul agroalimentar, la târg participând 1.810 expozanți proveniți din peste 72 de țări.

 Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, consideră că succesul de care s-au bucurat produsele Asociației Produs de Cluj, atât în rândul celorlalți expozanți cât și în rândul vizitatorilor, confirmă justețea deciziei de a continua sprijinirea și promovarea micilor întreprinzători. Grüne Whoche a fost o nouă ocazie de a testa produsele clujene pe piața internațională și de a stabili noi contacte dar și de a învăța din experiența altora.

Standul Clujului de la Berlin s-a bucurat și de atenția oficialilor români prezenți la eveniment, ambasadorul României la Berlin și Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale fiind prezenți nu doar pentru vizita oficială, ci chiar de la momentele de amenajare a spațiului expozițional. Înalții demnitari prezenți la eveniment au convenit asupra faptului că modelul de organizare și funcționare al Asociației Produs de Cluj ar trebui multiplicat la nivel național.

Ediția din 2020 a Grüne Woche, Expoziția Internațională Săptămâna Verde a fost a 85-a din istoria târgului, Consiliul Județean și Asociația Produs de Cluj fiind la a cincea participare.         

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate