fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

asa cons

Societatea turdeană ASA CONS a investit peste 1 milion de euro în anul 2019, în principal pentru terehnologizare și modernizare.

”Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, constructorul fabricii de MDF din Oarja, de lângă Piteşti, un proiect de 150 mil. euro al concernului turc Yildiz Entegre, a investit în 2019 peste 1 mil. euro, în principal în retehnologizare şi modernizare (poduri rulante, extindere hale de producţie, echipamente mobile), dar şi în sisteme pen­tru siguranţa angajaţilor (sisteme de protecţie şi pre­ven­ţie, exhaustare noxe, cărucioare de transport automatizate etc.).”, menționează ZF.ro.

Compania turdeană are aproximativ 190 de angajați direcți și circa 80 de angajați la firmele subcontractoare.

„Datorită rezultatelor bune din ultima perioadă, anul 2019 a fost unul generos pentru noi din punctul de vedere al in­ves­tiţiilor. Am cheltuit anul trecut undeva la peste 1 mi­lion de euro, cu investiţii operaţionale directe sau cu capi­talizare pe ter­men lung“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bulgaria, general manager ASA CONS România şi ASA Epitoipari Hungary.

Unul dintre cele mai mari proiecte ale companiei turdene, din istoria sa, a fost montajul structurii prefabricate a fabricii MDF Yildiz Entegre România de la Oarja, finalizat în 2018. 

Pe plan local, ASA CONS a fost implicată în ridicarea magazinului Dedeman, lucrând ulterior și la depozitul logistic al Dedeman, de la ieșirea din Turda, pe strada 22 Decembrie 1918. Societatea turdeană a ofertat, împreună cu alți parteneri, pentru construcția sălii de sport la standarde internaționale, pe care Compania Națională de Investiții vrea s-o realizeze la Turda, în apropierea Stadionului Municipal.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate