fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

masina de familie

Familiile cu mai mulți copii vor putea fi sprijinite de stat să-și cumpere mașini noi cu 7 locuri, potrivit unei inițiative legislative înregistrate la Senat. Aceasta reglementează Programul „Un autoturism pentru fiecare familie”.


În expunerea de motive se arată că „având în vedere necesitatea adoptării unor măsuri urgente în vederea stimulării natalităţii pentru stoparea crizei demografice din România şi totodată necesitatea stimulării achiziţionării unor autovehicule noi de minimum 7 locuri, mai puţin poluante, se impune adoptarea programului, care vizează facilitarea accesului persoanelor fizice care au în întreţinere/îngrijire 3 sau mai mulţi copii, la finanţări nerambursabile pentru achiziţionarea de autoturisme noi cu poluare redusă EURO5 sau EURO6”, relatează alba24.ro


Astfel, începând cu data de 1 iulie 2020 persoanele fizice care au în întreținere sau îngrijire mai 3 sau mai mulți copii vor putea accesa o sumă nerambursabilă, de maximum 35.000 de lei. Această sumă reprezintă pe piaţa românească aproximativ 25-30% din preţul de cumpărare a acestor tipuri de autovehicule, cu minimum 7 locuri. 


Inițiatorii mai precizează că ”în cazul familiilor care au în îngrijire copii cu nevoie special, care, de exemplu, necesită utilizarea unui scaun cu rotile sau cârje sau astfel de echipamente tehnico-medicale, este și mai indicată achiziționarea unei mașini monovolum cu un portbagaj voluminos”.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator