fbpx

Scrie un comentariu

auchan

Locația magazinului din Turda va fi pe strada Ștefan cel Mare, langa magazinul Dedeman, iar termenul de finalizare a constructiei este luna decembrie 2021.

Denumirea și adresa obiectivului: “Schimbare destinatie hala existenta din hala productie in comert, reamenajare interioara si modernizare instalatii pentru supermarket alimentar, reclame fatada, copertine carucioare, imprejmuire, amenajare spatii verzi, post transformare, lucrari tehnico-edilitare in incinta, organizare de santier“ in municipiul Turda, str. Stefan cel Mare, nr. 19, jud. Cluj.

Proiectant General: S.C. Creativ Proiect S.R.L, Str. Paharnicului nr.7, mun. Piatra Neamt, jud. Neamt. Constructor – Antreprenor General: S.C. ASICONS S.R.L. Botosani.

Potrivit inturda.ro, termenul de executie al lucrării este de 24 de luni, Data inceperii lucrarilor: 04.12.2019. Data finalizarii constructiei: 04.12.2021.

Auchan Retail este o companie de familie cu o prezenta internationala, o companie  umana si indrazneata. Auchan Retail este un distribuitor istoric si un comerciant de noua generatie.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator