fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

sala polivalenta turda

Compania Națională de Investiții (CNI) a reluat procedura de evaluare (tehnică și financiară) a ofertelor depuse pentru construirea sălii de sport de nivel internațional de la Turda, după ce asocierea SC Nairda Utilcom SRL - SC ASA Cons Romania SRL - SC MBS Group SRL (în reorganizare) - SC Arhon Construct SRL - Popp&Asociații SRL a câștigat în instanță, împotriva CNI.

Inițial, oferta acestei asocieri a fost eliminată de la licitația pentru stabilirea asocierii care va câștiga licitația pentru proiectarea și execuția sălii de sport de nivel internațional de la Turda.

Asocierea SC Nairda Utilcom SRL - SC ASA Cons Romania SRL - SC MBS Group SRL (în reorganizare) - SC Arhon Construct SRL - Popp&Asociații SRL a contestat la CNSC dec. nr. 1259/C7/1173/26.07.2019 a Companiei Naționale de Investiții, prin care se comunica rezultatul de atribuire în urma licitației. CNSC le-a dat câștig de cauză, iar CNI a atacat în instanță decizia CNSC, pierzând procesul.

”Respinge plângerea, ca nefondată. Definitivă”, se precizează în hotărârea pe scurt a Curții de Apel București, dată în Dosarul 4657/2/2019.

Termenul maxim precizat pentru analizarea ofertelor este 7 ianuarie 2020.

Investiția „Sală de sport competițională de nivel internațional, Baza sportivă Turda” este estimată la circa 55 de milioane de lei. Baza sportiva va avea o capacitate de 3520 de locuri și va fi construită pe strada Stadionului, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal.

CNI a organizat licitația ce vizează atribuirea unui contract având ca obiect proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții: „Sală de sport competițională de nivel internațional, Baza sportivă Turda”, la începutul acestui an.

În urma licitației organizate, au fost depuse 4 oferte:

  1. Dates Pack
  2. Asociere: ACI Cluj SA - Prodesign Engineering&Construction
  3. Asociere: SC Nairda Utilcom SRL - SC ASA Cons Romania SRL - SC MBS Group SRL (în reorganizare) - SC Arhon Construct SRL - Popp&Asociații SRL
  4. Asociere: Construcții Erbașu SA - Dico și Țigănaș Birou de Proiectare SRL

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate