fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

LaLorraine

Fabrica de produse de panificație și patiserie La Lorraine din Câmpia Turzii își va prezenta săptămâna viitoare cea mai nouă investiție care s-a făcut în fabrică, în valoare de 12,5 milioane de euro, pentru instalarea celei de-a cincea linii de producție. În acest fel, fabrica din Câmpia Turzii se menține în topul celor mai moderne și tehnologizate fabrici din Europa.  

Cu această ocazie, va fi organizată o conferință de presă. La eveniment vor participa Răzvan Boșomoiu, General Manager La Lorraine România și Horațiu Butaș, managerul de producție al fabricii. 

Conferința va fi urmată de un tur al fabricii, în cadrul căreia veți putea vedea cum funcționează cea de-a cincea linie de producție și de un brunch cu produse La Lorraine. 

Fabrica din Câmpia Turzii a fost inaugurată în urma unei investiţii de 17 milioane de euro, conform datelor de la acea vreme. Fabrica a avut mai întâi două linii de producţie, de produse tip baghetă şi chiflă. În noiembrie 2013 producătorul instalează a treia linie de produse rustice.

În septembrie 2016 compania a pus în funcţiune încă o linie de chifle, care realizează circa 10.000 de tone pe an. Astfel, fabrica La Lorraine a primit investiţii de peste 50 de milioane de euro. Investiţia face parte dintr-un proiect de expansiune mai amplu care vizează mărirea capacităţii de producţie cu 150% până în 2020 prin punerea în funcţiune a încă altor două linii de producţie, una de produse de patiserie şi una de produse artizanale, conform datelor furnizate anterior de companie.

Conform celor mai recente date, cea mai mare parte din producţia fabricii din Câmpia Turzii merge în toate reţelele de comerţ modern din România, iar în jur de 20% merge la export în ţări precum Bulgaria, Serbia, Grecia, Ungaria, Slovacia sau Cehia. La Lorraine Bakery Group (LLBG) are circa 4.000 de angajaţi şi 12 unităţi de producţie.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate