fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

4 Comentarii

edu elite 10iulie

investitie ct

În incinta fostului combinat din Câmpia Turzii s-au pus bazele unei noi investiții, realizată de o societate cu capital austriac. Inaugurarea noii fabrici a avut loc azi.

 

”Azi am avut deosebita plăcere să răspund invitației adresate de către societatea Voestalpine, divizia High Performance Metals, societate cu capital austriac, cu sediul cental în Linz, la inaugurarea noii fabrici de la Câmpia Turzii. 

Grupul Voestalpine este unul dintre principalii furnizori din Europa pentru industria auto, electrocasnice și industrie energetică, un lider mondial în tehnologia căilor ferate, oțelurilor de scule și profilelor speciale. Voestalpine are în componența sa 500 de companii de distribuție și producție, distribuite pe 5 continente și împărțite în 4 divizii: Steel, High Performance Metals, Metal Engineering și Metal Forming.

Investiția de la Câmpia Turzii, din incinta combinatului, reprezintă una dintre cele mai importate secții ale grupului și se va ocupa de tratamente termice de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp. 

Un nou pas în reindustrializarea Câmpiei Turzii, o nouă diversificare pe piața locurilor de muncă. Vă urez mult succes!”, a anunțat primarul Dorin Lojigan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  gal · 06:18 19.11.2019
  Este oare o legatura intre grupul austriac si rotarii? Se stie ca asociatia rotarii are sefii in austria deci si prin urmare orasul campia turzii este sub conducerea austriecilor si asa incet ajungem slugi la straini. Culmea ironiei am distrus un combinat ca sa aducem o firma straina sa investeasca la acest popor obedient, pupator de moaste si sluga la straini.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  cirlan · 09:36 19.11.2019
  si cine sunt angajatii ?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ion · 14:19 19.11.2019
  Păi normal că angajații sunt rotarieni, masoni și klingonieni. ?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Sa nu uitam · 15:03 19.11.2019
  Buna ziua,

  Vreau sa spun de la inceput ca nu postez comentarii de obicei si nu sunt de nici o parte a baricadei.

  Lucrand in domeniul industrial de ani buni pot sa va spun ca Voestalpine este probabil unul din cei mai seriosi investitori din zona Turzii si Campiei Turzii de dupa revolutie.


  Cat despre slugi si obedienti actuali nu stiu, dar sa va amintiti totusi ca inainte eram sclavi cu stapan roman, va rog sa vizualizati filmul de la linkul de mai jos:

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate