fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

2 Comentarii

Florin Cuc si Cristi Pana

Compania Arhivatorul a primit ieri, pe 7 noiembrie, premiul II  la Gala „Topul Național al Firmelor”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României. Premiul a fost acordat în categoria Întreprinderi Mici, în cadrul subcategoriei Activități ale bibliotecilor și arhivelor și a fost înmânat domnului Florin Cuc, General Manager.

 

Topul, aflat la ediția a XXVI-a este un barometru al performanței în afaceri și are obiectivul de a premia companii din diferite sectoare de activitate. Clasamentul TNF 2019 este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat.

În cursul zilei de azi Arhivatorul a fost premiat de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România cu locul 1, conform clasamentului național pe domenii de activitate, după profitul brut în categoria Întreprinderilor Mici. Premiul a fost preluat de către Domnul Florin Cuc, General Manager și Cristi Pană, Director Regional, Arhivatorul.

“Considerăm acest premiu un semn de încredere în calitatea serviciilor pe care le livrăm și ne bucurăm că suntem apreciați. Noi, la Arhivatorul livrăm soluţii integrate de gestionare a documentelor și obiectivul nostru este să asigurăm toate serviciile necesare pentru implementarea unui birou cu Zero Hârtii. Zero Hârtii este un proiect unic în România prin care preluăm toată povara gestionării documentelor de la client, din momentul în care acestea intră în companie și până când își termină ciclul de viață. Pe parcursul întregului flux de lucru garantăm siguranţa și securitatea documentelor și a datelor.” - accentuează Florin Cuc.

Arhivatorul a fost fondată  în 2015, cu capital 100% românesc. Compania are trei centre logistice în Timișoara și București, respectiv în Luncani, județul Cluj unde dispune de cel mai mare spațiu de arhivă în Transilvania, aproximativ 5000 mp.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Florinel Cuc · 18:08 08.11.2019
    Serios !!! Bagi 36 de firme in insolventa.. Primariile din Viisoara si din Mihai Viteazu blocate de patronul Arhivatorul , dar ei iau premii, acceseaza fonduri europene. Astia-s patronii de succes din Romania.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Bunicul · 06:45 09.11.2019
    Shhhh...Sa nu vorbim urat de ei ca sant masoni si rotarieni! Ai uitat ca ei condus orasul si tara?! E normal sa primeasca premii doar slujesc cu obedienta sefii lor straini!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate