fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

aries industrial park turda 680x365

Holdingul Afin, controlat de familia italiană Albarosa, a achiziționat Arieș Logistic Park (ALP), care se întinde pe 60 ha în zona Turzii, a anunțat Ziua de Cluj

 

“Situat aproape de centrul țării, Turda este un loc ideal pentru investiții industriale și logistice și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest proiect. Avem în plan începerea imediată a construcției de depozite logistice clasa A, în vederea închirierii, pe 20.000 mp, precum și o extindere de 5.000 mp pentru un chiriaș deja existent. Având în vedere suprafața mare de teren disponibil, căutăm oportunități de dezvoltare, având în derulare discuții cu mai multe părți interesate”, a declarat Stefano Albarosa, asociat în Afin Holding, citat de sursa menționată.

Omul de afaceri italian Stefano Albarosa a anunțat că anul acesta va efectua tranzacții de 37 de milioane de euro cu depozite în România. Divizia imobiliară a grupului italian Cefin, înființat de familia Albarosa, a dezvoltat mai multe parcuri industriale în în București, Arad și Timișoara. AIC Industrial & Logistic Development este deținută 80% de familia Albarosa (80%) și de familia lui Maurizio Rossetto (20%), director financiar al grupului. Stefano Albarosa este și director executiv al Cefin Trucks, importator și distribuitor de camioane Ford în România, familia sa fiind acționar majoritar. Cefin a activat și ca dealer Iveco până în 2012, mai informează Ziua de Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate