fbpx

Icon Scrie un comentariu

aries industrial park turda 680x365

Holdingul Afin, controlat de familia italiană Albarosa, a achiziționat Arieș Logistic Park (ALP), care se întinde pe 60 ha în zona Turzii, a anunțat Ziua de Cluj

 

“Situat aproape de centrul țării, Turda este un loc ideal pentru investiții industriale și logistice și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest proiect. Avem în plan începerea imediată a construcției de depozite logistice clasa A, în vederea închirierii, pe 20.000 mp, precum și o extindere de 5.000 mp pentru un chiriaș deja existent. Având în vedere suprafața mare de teren disponibil, căutăm oportunități de dezvoltare, având în derulare discuții cu mai multe părți interesate”, a declarat Stefano Albarosa, asociat în Afin Holding, citat de sursa menționată.

Omul de afaceri italian Stefano Albarosa a anunțat că anul acesta va efectua tranzacții de 37 de milioane de euro cu depozite în România. Divizia imobiliară a grupului italian Cefin, înființat de familia Albarosa, a dezvoltat mai multe parcuri industriale în în București, Arad și Timișoara. AIC Industrial & Logistic Development este deținută 80% de familia Albarosa (80%) și de familia lui Maurizio Rossetto (20%), director financiar al grupului. Stefano Albarosa este și director executiv al Cefin Trucks, importator și distribuitor de camioane Ford în România, familia sa fiind acționar majoritar. Cefin a activat și ca dealer Iveco până în 2012, mai informează Ziua de Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator