fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

asacons dedeman

ASA Cons România SRL lucrează la ridicarea noului depozit logistic de la Dedeman, în Turda. Noul centru logistic este situat în zona industrială, pe amplasamentul fostei fabrici Casirom.

ASA Cons a construit și centrul logistic al Dedeman de la Techirghiol (cel mai mare depozit logistic al Dedeman din țară, la acea vreme), dar și mai multe magazine Dedeman, inclusiv cel de la Turda, fiind preferați pentru seriozitate, profesionalism și calitate.

”Datorită dezvoltării rețelei naționale extinse de centre comerciale tip magazin de materiale de constructii, investitorul considera necesară și dezvoltarea infrastructurii logistice a acestui tip de activitate, prin crearea de poli de recepție și aprovizionare a mărfurilor puse în vânzare. Activitatea logistică a mărfurilor puse la vânzare în rețeaua națională de magazine implică o organizare comercială internă și de depozitare, de tranzit și transport de mărfuri către magazine și de la producatori. Activitatea centrului logistic este una de tip comerciala internă, nu este o activitate de interes public, astfel că nu vor exista spații comerciale cu vânzare. Complexul creat dezvoltă infrastructura comerciala a utilizatorilor și, în acelasi timp, îmbunătățeste imaginea urbană de ansamblu”, erau considerentele celor de la Dedeman, în ceea ce privește realizarea centrului logistic de la Turda.

Suprafața totală a noului depozit logistic este de 47220,24 mp.

Realizarea centrului logistic la Turda nu e deloc întâmplătoare, în condițiile în care Turda va deveni un important nod rutier al României, respectiv intersecția a două autostrăzi (autostrada Transilvania - care va lega Brașovul de Oradea și Ungaria; și autostrada Turda-Sebeș, care va face legătura cu o altă autostradă importantă, respectiv Arad - Sibiu - București, iar orașul este amplasat aproximativ în mijlocul Ardealului.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate