m install
petlinii
nello construct

Începe Târgul de Cariere Cluj, cel mai mare eveniment de recrutare din Transilvania

floris

În perioada 15-16 octombrie, la BT Arena, are loc ediția de toamnă Târgul de Cariere, cel mai complex eveniment de recrutare din Transilvania, la care participă peste 70 companii din domenii diverse și peste 4500 candidați. Evenimentul va include și conferința I ❤ My Job – Autumn Talks, ce aduce speakeri motivaționali și sesiuni de training pentru tineri. Orarul de desfășurare este: marți: 11:00-18:00 și miercuri 11:00-18:00.

 

Companiile prezente la Târgul de Cariere sunt din domenii diverse, de la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, până la Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism și Contabilitate, oferind împreună peste 450 locuri de muncă. Printre companiile prezente la Târgul de Cariere Cluj în sezonul de toamnă 2019 se numără: Bosch Automotive, Genpact, Wellcode, Vertiv, Sta Travel, Emerson, Michelin, E-on, Banca Transilvania, Tenaris, Rigips Saint-Gobain, Lufthansa Tecknik, Office Depot, Energobit și Cora.

Recrutarea în cadrul Târgul de Cariere se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Cluj

În cele două zile de eveniment, participanții sunt așteptați să participe și la sesiunile de conferințe desfășurate în sălile locației. Printre speakerii motivaționali care vor urca pe scena conferinței I ❤ My Job – Autum Talks se numără: Andreea Marin, personalitate TV, Valeriu Andriuță, actor, Charles Wratto, ambasador al Centre for Peace Studies (Sri Lanka), Vladimir Agachi, dirijor și Răzvan Cherecheș, profesor universitar. În plus, conferința va cuprinde și două sesiuni de training, susținute de specialiști în psihologie și psihoterapie. “Dorim să motivăm publicul să se îndrepte spre o carieră mai potrivită sau să pășească cu mai multă încredere pe drumul carierei alese, prin intermediul unor modele demne de urmat”, a declarat Valentina Savu, event manager, Târgul de Cariere. 

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară. Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: