m install
petlinii
nello construct

Nereguli descoperite de inspectorii de la protecția consumatorilor la carmangeria Moldovan și „La Casa”

zamblau eugen
floris

Inspectorii de le protecția consumatorilor au controlat mai multe magazine de alimentație publică din Cluj, ocazie cu care s-au descoperit o serie de deficiențe.

Potrivit inspectorilor CJPC, cele mai mari nereguli au fost găsite în magazinele La Casa. Aici, au fost sesizate diferenţe mari între gramajele afişate pe ambalaj şi gramajul real al produselor comercializate. 

Controalele au avut loc la magazinele La Casa, Panemar, Pralina, la toţi cei care prestează acest tip de activitate, cu produse congelate care prin decongelare ajung la vânzare. Dacă discutăm de La Casa, acolo au fost găsite cele mai mari nereguli în ceea ce priveşte gramajul la produsele vândute. Salata Caesar, în loc de 350 de grame, cât era tercut pe ambalaj, avea undeva la 240 de grame. Pe partea de panificaţie, un produs de 330 de grame avea în realitate 260 de grame. Produsele care aveau trecut pe ambalaj 220 de grame aveau undeva la 170 de grame. De asemenea, au mai fost găsite nereguli în ceea ce priveşte lipsa de informare în zona produselor gastro, mă refer aici la lipsa preţului de vânzare la unele produse, chiar dacă erau trecute în meniu”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, directorul adjunct al CJPC Cluj, Mircea Radu.

La carmangeria Moldovan, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit carne fără documente de provenienţă, dar şi produse care nu aveau gramajul trecut pe ambalaj, mai titrează sursa citată

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: