fbpx

Icon Scrie un comentariu

magazin moldovan 1 1

Inspectorii de le protecția consumatorilor au controlat mai multe magazine de alimentație publică din Cluj, ocazie cu care s-au descoperit o serie de deficiențe.

Potrivit inspectorilor CJPC, cele mai mari nereguli au fost găsite în magazinele La Casa. Aici, au fost sesizate diferenţe mari între gramajele afişate pe ambalaj şi gramajul real al produselor comercializate. 


"Controalele au avut loc la magazinele La Casa, Panemar, Pralina, la toţi cei care prestează acest tip de activitate, cu produse congelate care prin decongelare ajung la vânzare. Dacă discutăm de La Casa, acolo au fost găsite cele mai mari nereguli în ceea ce priveşte gramajul la produsele vândute. Salata Caesar, în loc de 350 de grame, cât era tercut pe ambalaj, avea undeva la 240 de grame. Pe partea de panificaţie, un produs de 330 de grame avea în realitate 260 de grame. Produsele care aveau trecut pe ambalaj 220 de grame aveau undeva la 170 de grame. De asemenea, au mai fost găsite nereguli în ceea ce priveşte lipsa de informare în zona produselor gastro, mă refer aici la lipsa preţului de vânzare la unele produse, chiar dacă erau trecute în meniu", a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, directorul adjunct al CJPC Cluj, Mircea Radu.


La carmangeria Moldovan, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit carne fără documente de provenienţă, dar şi produse care nu aveau gramajul trecut pe ambalaj, mai titrează sursa citată

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator