fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

magazin moldovan 1 1

Inspectorii de le protecția consumatorilor au controlat mai multe magazine de alimentație publică din Cluj, ocazie cu care s-au descoperit o serie de deficiențe.

Potrivit inspectorilor CJPC, cele mai mari nereguli au fost găsite în magazinele La Casa. Aici, au fost sesizate diferenţe mari între gramajele afişate pe ambalaj şi gramajul real al produselor comercializate. 


"Controalele au avut loc la magazinele La Casa, Panemar, Pralina, la toţi cei care prestează acest tip de activitate, cu produse congelate care prin decongelare ajung la vânzare. Dacă discutăm de La Casa, acolo au fost găsite cele mai mari nereguli în ceea ce priveşte gramajul la produsele vândute. Salata Caesar, în loc de 350 de grame, cât era tercut pe ambalaj, avea undeva la 240 de grame. Pe partea de panificaţie, un produs de 330 de grame avea în realitate 260 de grame. Produsele care aveau trecut pe ambalaj 220 de grame aveau undeva la 170 de grame. De asemenea, au mai fost găsite nereguli în ceea ce priveşte lipsa de informare în zona produselor gastro, mă refer aici la lipsa preţului de vânzare la unele produse, chiar dacă erau trecute în meniu", a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, directorul adjunct al CJPC Cluj, Mircea Radu.


La carmangeria Moldovan, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit carne fără documente de provenienţă, dar şi produse care nu aveau gramajul trecut pe ambalaj, mai titrează sursa citată

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate