marian morar
m install
nello construct

Voucherele de vacanță se vor acorda și în mediul privat

zamblau eugen
floris

Bogdan Trif, Ministrul Turismului spune că, din 2020, românii vor putea alege ce vouchere de vacanţe doresc, acestea fiind implementate şi în mediul privat.

Veștile bune nu se termină aici, românii vor avea de ales între voucherele de vacanță din sezon și voucherele de vacanță pentru extra-sezon. Valoarea voucherelor de vacanță pentru lunile care sunt în afala sezonului va fi modificată prin OUG, a anunţat ministrul Turismului. Ministrul Trif a explicat că extra-sezon înseamnă octombrie – noiembrie și aprilie-mai. În aceste luni, voucherele de vacanță vor avea valoarea de 2.080 de lei, informează capital.ro

Oamenii trebuie să opteze pentru ce tip de vouchere vor să acceseze pentru anul următor. În 2019, conform datelor raportate de agenţiile care emit vouchere de vacanţă, peste 10% au fost emise de către mediul privat. Am creat posibilitatea şi mediului privat să emită aceste vouchere de vacanţă şi anume am eliminat toate taxele: CAS, CASS şi este doar impozitul pe venit: acel 10%, în rest taxele au fost eliminate astfel că mediul privat a putut să ofere aceste vouchere de vacanţă şi angajaţilor”, a declarat Bogdan Trif, potrivit România TV. 

Acesta a adăugat că în primele şase luni ale anului, valoarea voucherelor de vacanţă distribuite a ajuns la un miliard de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj