fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

2 Comentarii

sarerom

Compania Sarerom a investit deja 5 milioane de euro la Turda pentru viitoarea platformă de exploatare a sării, urmând ca în următorii 3-5 ani să mai investească încă aproximativ 15 milioane de euro. Administrația locală sprijină dezvoltarea companiilor private.

”Am efectuat o vizită în șantierul companiei Sarerom, unde se desfășoară cercetări geologice de identificare și conturare a zăcământului de sare gemă, pentru a-l pune în valoare.

Oferim tuturor companiilor private tot sprijinul și le vom susține activitățile prin asigurarea de utilități în zonă, crearea unor drumuri de acces și alte elemente care țin de administrația locală”, a anunțat primarul Cristian Matei.

SAREROM a investit până acum în lucrările de cercetare și în echipamentele aferente desfășurării activității de bază o sumă de circa 5 milioane de euro, iar investitiile nu se vor opri aici, urmând ca în perioada următoare (3 – 5 ani) să mai aloce circa 15 milioane de euro, investiții ce se vor concretiza în lucrări de cercetare, utilaje și echipamente, instalații moderne de prelucrare - recristalizare sare și noi locuri de muncă în orașul nostru.

În vara anului trecut, investitorul solicitase includerea a 10.000 mp de teren în intravilanul Turzii, pentru realizarea unor investiții necesare demarării exploatării sării.

Sarerom SRL a cumpărat, în 2017, Unitatea 3 din fostul combinat de la Câmpia Turzii, cu 1.150.000 de euro, iar aici vor deschide o linie de producție conserve de legume și de muștar.

Acesta este investitorul despre care primarul Cristian Matei afirma, acum un an și jumătate, că este interesat să construiască un aeroport privat, pentru avioane de mici dimensiuni, fiindu-i necesar pentru deplasări mai rapide în zona afacerilor sale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate