fbpx

Icon Scrie un comentariu

kaufland 790x400 c

De la 1 octombrie, Kaufland România a introdus în magazine pungi biodegradabile compostabile (PBC) la raioanele de legume – fructe, vitrina cu servire asistată, produsele care se vând vrac și raionul de pâine.


PBC de la raioanele de legume-fructe și de produse congelate vrac vor putea fi achiziționate la 0,10 lei/ bucata. Kaufland a lansat o invitație către clienți de a limita utilizarea excesivă a pungilor de unică folosință, fie și biodegradabile, și de a contribui prin acest gest la demersurile de a proteja mediul înconjurător. Compania vrea ca majoritatea clienților să vină cu punga de acasă și să reducă astfel deșeurile generate.


Kaufland România a listat o alternativă specială: săculeți reutilizabili pentru cântărirea produselor de la raionul legume-fructe. Ei vor putea fi achiziționați la prețul de 5,99 lei pachetul cu două bucăți. Estimările arată că, prin introducerea acestor măsuri în magazine, cantitatea de plastic de unică folosință, nereciclabil, este redusă cu 40 de tone de ambalaje/ lună.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator