fbpx

 
 
Scrie un comentariu

pomponio

Pomponio a cedat stația de betoane de la Turda către grupul irlandez CRH, după ce Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Pomponio a fost vândută către CRH RMX&AGREGATE SRL. Pomponio avea ca acționari doi italieni, Luca Anversa (90% din acţiuni) şi Alberto Tarana (10%).

 

Pe lângă stația de betoane de la Turda, Pomponio a cedat toate activele din județele Alba, Sibiu, Cluj și Hunedoara.

Pomponio are ca obiect principal de activitate realizarea de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și poate realiza, la cerere, și alte tipuri de prefabricate din beton și beton armat pe baza unor proiecte de execuţie puse la dispoziţie de către beneficiar.

”Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care CRH RMX&AGREGATE SRL preia de la compania Pomponio SRL unele active utilizate pentru producerea și comercializarea betoanelor și comercializarea betoanelor și agregatelor, din județele Alba, Sibiu, Cluj și Hunedoara. 

CRH RMX&AGREGATE SRL face parte din Grupul CRH, activ în România în domeniul producerii de ciment, agregate, betoane și elemente prefabricate din beton. CRH RMX&AGREGATE desfășoară activități de extracție a pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, de extracție a pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei”, a precizat Consiliul Concurenței.

CRH a intrat pe piața românească în 2015, când a preluat fabricile de ciment Lafarge, ca urmare a fuziunii internaționale dintre Holcim și Lafarge. În prezent CRH deține două fabrici de ciment în România și 40 de platforme industriale, unde lucrează 900 de oameni.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate