fbpx

 
 
Scrie un comentariu

curs imobile

School Consulting în colaborare cu Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează în Turda
CURS ADMINISTRATOR DE CONDOMINII (administrator imobile)

 

School Consulting este furnizor de formare profesională autorizat de Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei, Ministerul Educației Naționale prin Autoritatea pentru Calificări.

 • • Conform legii 196/2018, art. 106, toți administratorii de condominii sunt obligați să dețină un certificat de calificare în domeniu, astfel venim în sprijinul celor interesați cu această ofertă de curs.
  Administratorul de condominiu reprezintă interesele particulare și colective ale unui condominiu cu asumarea răspunderilor ce derivă din aceasta.
  Prin condominiu se întelege, de regulă, o proprietate imobiliară în care unele părţi pot avea altă destinaţie decât aceea de locuinţă, alte părţi reprezintă apartamentele, iar restul constituie proprietatea comună indiviză, aferentă în cotă-parte fiecăreia dintre proprietăţile enumerate şi de care nu poate fi separată (spre exemplu: blocuri de locuinţe, clădiri de birouri, diverse unităţi cu specific administrativ, sanitar, turism,învăţământ, comercial,etc.).
 • • Tematica cursului se poate consulta la sediul Centrului de Consilier pentru Ocuparea Forței de Muncă.
  • Condiții de înscriere la curs: învățământ general obligatoriu
  • Perioada desfășurării cursului: 3 sau 6 luni
  • Tarif promoțional: 800 Ron, cu plata în două tranșe
  • Cererile de înscriere se completează la sediul Centrului de Consiliere pentru Ocuparea Forței de Muncă, iar în urma înscrierii fiecare persoanő va fi informată cu privire la actele necesare înscrierii.

În urma examenului de absolvire cursanții vor primi certificate de calificare autorizate de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale. Acestea vor fi însoțite de un supiment descriptiv privind competențele dobândite. Aceste certificate se pot opera în cartea de muncă electronică (REVISAL) și sunt recunoscute internațional prin aplicarea Apostilei de la Haga.

Contact:
Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare de la: Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă
CP 401131, Turda, jud. Cluj, str. Libertăţii nr. 2-4 Tel/fax: 0264-317164 Mobil: 0749-242012 E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Program cu publicul: Luni – Joi: 9.00-15.00 Vineri : 9.00-13.00

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate