fbpx

Icon Scrie un comentariu

holcim

Elvețienii care au preluat fabrica de ciment din municipiul Turda - transformată în terminal - au solicitat Consiliul Concurenței din România (CCR) să îi aprobe achiziționarea Somaco Grup Prefabricate (SGP).


CCR a anunțat că analizează tranzacția prin care Holcim România preia Somaco. SGP este producător de materiale de construcție, specializat în prefabricate din beton și beton celular autoclavizat (BCA), informează Ziua de Cluj


Somaco operează cinci fabrici de materiale prefabricate din beton în Teiuș, Timișoara, Târgoviște, Buzău și Roman, precum și o fabrică destinată producției de BCA în Adjud. Holcim România, membră a grupului elvețiano – francez LafargeHolcim, este producător de materiale de construcții specializat în producerea cimentului și betoanelor.


Grupul deține în România două fabrici de ciment, în Câmpulung (județul Argeș) şi în Aleşd (Bihor), o staţie de măcinare şi trei terminale de ciment la Turda (Cluj), Roman (Iași) și București, 15 stații ecologice de betoane, trei staţii de agregate, două staţii de lianţi speciali.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator